Träningsprogram

FunBeat Coach återkommer 2016
- prova gärna program från våra användare så länge -
Visa programmen

Träningsprogram från
FunBeat Coach återkommer 2016

  Letar du efter gamla träningsprogrammen? Klicka här...


  Så fungerar det

  Funbeat Coach möjliggör för dig som är en målinriktad deltagare i något av loppen att med ett professionellt träningsprogram och tillsammans med en onlinegrupp av likasinnade få bästa förutsättningar för att ta dig till nästa nivå och nå dina mål.

  Träningsprogram för Löpning med Malin Ewerlöf - med stora framgångar inom marathon, medeldistans och terränglöpning. Erbjuder träningsprogram för Stockholm Marathon
  Läs mer om Malin Ewerlöf...

  Träningsprogram för längdskidåkning med Erik Wickström - en av fyra certifierade Vasaloppscoacher - med optimal erfarenhet att ta fram program utifrån din målbild!
  Läs mer om Erik Wickström...

  Allt det här ingår

  Professionellt framtaget träningsprogram för din måltid. Programmen är framtagna av någon av våra välmeriterade coacher - med optimal erfarenhet att ta fram program utifrån din målbild! Programmen har olika längd, beroende på vilket lopp du tränar inför.

  Stimulerande online träningsmiljö. I FunBeats nya specialfunktioner för träningsgrupper så kan du diskutera träningen med andra som deltar i samma program.

  Peppande statistik. I online-gruppen ser du tydligt hur du ligger till i programmet och kan dessutom jämföra dig med övriga deltagare.

  Fråga coachen. Du kan enkelt skicka en fråga till coachen som inom några dagar samlar ihop frågor från deltagarna och ser till att alla kan ta del av hjälpen från svaren.

  Träningsprogrammet läggs in direkt på ditt FunBeat-konto. Alla passen planeras automatiskt in på ditt FunBeat-konto och du kan snabbt och lätt checka av att du har genomfört ett pass.

  Tydliga beskrivningar. För varje pass beskrivs vad du ska göra och det finns tips som hjälper dig att göra det på rätt sätt. I artikelarkivet, som du får tillgång till, fördjupas hjälpen ytterligare.
  Dessutom: De 200 första som köper ett träningsprogram får en fin träningsmössa från Swix.

  Rabatt: Du som bokar tidigt får ett kanonerbjudande från Vasaloppscentret Storhogna.

  Erbjudande från Storhogna till dig som köper ett av vinterns träningsprogram från FunBeat

  Tom 21 december 2014 har vi ett kanonerbjudande till er som längtar efter snö, längdspår och spa! Halvpension 880 kr (ordinarie pris 1320 kr)

  I priset ingår boende i flerbäddsrum, stor härlig frukostbuffé, god tre rätters middag. Inträde till bad och bastuområde, samt upp till 4 träningspass på hotellet/dag.

  Spåren är inte avgiftsbelagda.

  Här på Storhogna har vi sedan mitten av november längdspår med enbart natursnö. Vi har gott om snö och vi har längdspår för både klassiskt och skate (3 km, 5.5 km, 6 km samt 8 km).

  Storhogna ligger i Vemdalen på 725 möh och här har vi mycket fina förhållanden för längdträning.

  På Storhogna Högfjällshotell & Spa finns utmärkta möjligheter till träning, god mat i vår underbara Vinterträdgård och samt skön relax i vår spa och badavdelning

  Läs mer om Storhognas längdåkning och boka erbjudandet på http://www.storhogna.se/ eller ring 0682-413030. Uppge ditt ordernummer från köpet av träningsprogrammet, när du bokar på Storhogna.

  Storhogna ligger i Vemdalen, 47 mil och 6 timmar från Stockholm med bil.

  Stäng


  Gör så här

  1. Välj det träningsprogram som passar dig.
  2. Använd länken du får i bekräftelsemailet efter betalning.
  3. Följ instruktionerna i bekräftelsemailet och aktivera länken.
  Vi skickar ut ett mail i god tid innan programstart när gruppen är öppen!


  Välj träningsprogram