Löpning - Lopp och tävlingar

Created by


2018-10-19 08:51

Örebro Backyard Ultra (2019)

NB! This competition is over. Please look for next years event if it exists.
Race date: 30/05/2019
Location: Sweden - Närke
Distance: Ultra-marathon
Training type: Running

Välkommen till Örebro Backyard Ultra. En rolig och social ultratävling där starten går varje heltimme. Ett banvarv löpes om 6706 m varje heltimme så många timmar/varv som deltagaren själv vill. Tävlingen pågår så länge någon är kvar i tävlingen. Således är alla som klarat varvet fortfarande i delad ledning.


Örebro Backyard Ultra är förutom att det är en fristående tävling även den andra deltävlingen i den Svenska Cupen i Backyard Ultra om totalt fyra deltävlingar spridda över fyra årstider. Två tävlingar går i Säfsen och två går i Örebro, dock på olika banor.


Både i cupen och i de fristående deltävlingarna finns det priser. I de fristående deltävlingarna får alla pris och även en fin del av en medalj. Fyra delar bygger hela cupens medalj.


Starten i Örebro Backyard Ultra går kl 10.00 torsdagen den 30/5 och banvarvet har underlaget fina stigar och grusvägar. Tänker man löpa många varv kommer pannlampa att behövas.

Tävlingscentrum är vid Kvinnerstagymnasiets gymnastiksal, Örebro. Vätske- och energibord finns och det är ok att få support eller ha med eget.


Mer info finns på fb och även hemsidor

www.svenskacupenibackyardultra.se

www.if114sport.se

Log in to add this competition to your calendar.

1 persons have the competition in their calendar:

Sign in to see names

Race reports and results

Show race result and stories.