Löpning - Lopp och tävlingar

Created by


2018-09-27 12:48

RAMBOLL Stockholm halvmarathon (2019)

NB! This competition is over. Please look for next years event if it exists.
Race date: 07/09/2019
Location: Sweden - Stockholm
Distance: Half-marathon
Training type: Running

LÖRDAG 7 SEPTEMBER 2019!

Lördagen den 7 september tar löparna över city när Ramboll Stockholm Halvmarathon firar sitt 19:e lopp. Mitt i Stockholms innerstad kommer runt 15 000 löpare från över 80 nationer springa. Du också hoppas vi.

Halvmaraton är en populär distans. 21 098 meter är en rejäl utmaning, samtidigt är det en sträcka de flesta klarar med rätt träning. Ramboll Stockholm Halvmarathon har en unik bana där vi startar och går i mål i området mellan Slottet, Riksdagshuset och Operan. När du har medaljen runt halsen skålar du med lättölen Halvan Klar och firar tillsammans med vänner i vårt After Run.

Ramboll Stockholm Halvmarathon avgörs på en lättlöpt och inspirerande bana genom Norrmalm, Vasastan, Kungsholmen, Gamla Stan och Södermalm. Start på Strömbron och mål på Norrbro. Du passerar flera av Stockholms mest kända byggnader; Karlbergs Slott, Stadshuset, Riksdagshuset, Slottet och Operan. Nivåskillnaden mellan banans högsta och lägsta punkt är 27 meter.

Denna bana passar bra för dig som satsar på att få en bra tid på halvmaraton (21,1 km), och också för alla som bara vill känna på hur det är att genomföra en halvmara.

Log in to add this competition to your calendar.

19 persons have the competition in their calendar:

Sign in to see names

Race reports and results

Show race result and stories.