A FunBeat user

To view this person's training diary and profile, you must sign in to FunBeat.

Nej, jag har INTE slutat träna...

...utan tränar enligt plan och med hyfsad kontinuitet.

Löpning, styrketräning och Tabata kommer att utökas med min come back som gympaledare i januari och allt längre distanser inför min 50-årspresent till mig själv nästa år; Back Yard Ultra i Sölvesborg i maj (om jag lever och har hälsan). Jag gjorde mitt första marathon när jag fyllde 40, nu höjer jag ribban. Mitt motto är ju "Vill jag, så kan jag".

Helt ärligt, jag hade inte varit där jag är idag och inte gjort de drygt 30 långloppen om det inte hade varit för FunBeat, så därför är det en stor sorg att behöva lämna.

Mitt flyttlass har gått till https://www.jogg.se/Traning/Tdbok.aspx?anvid=31471... och det är där jag registrerar min träning nu sedan en tid tillbaka. Min tid är, för mig, dyrbar så därför petar jag in mina pass på endast ett ställe. Är du nyfiken på hur det går för mig så kika inom.

God fortsättning på julen och ett riktigt Gott Nytt År!

2019-12-26 17:05.


Comments to the blog posting


Vi ses redan på jogg, bra det! Jag kommer snart också lägga ner aktiviteten här. Vilken utmärkt 50-årsutmaning!
Jag är verkligen sugen på en backyard, kanske ska fylla femtio nästa år även jag...
26/12/2019Av oss som är kvar är det många som varit med hela vägen. Känns jättetråkigt att lämna FB.
Lycka till med träningen
26/12/2019Gott nytt år,träning klarar man sig utan.Fortsätter regga på pace up,men har inte följt några andra på funbeat.Synd att den försvinner dock🙏🙏🙄🙄
26/12/2019Vi ses ju på Jogg! Tycker det är svårt att avveckla helt på Funbeat men tanken gror för jag tycker det räcker med en träningssida utöver Garmin...
Vi får se när det blir.
God fortsättning och Gott Nytt År !
27/12/2019Ja, flera av er "träffar" jag ju på jogg nu, roligt tycker jag. Jag har ju även träffat flera FunBeatare IRL också, vilket har varit kul och spännande.

Jag blev medlem i januari 2006, så det är många år av träning, diskussioner, blogginlägg och loppromaner som nu går i graven. Men, jag får leva på minnena istället. Jag får se hur jag trivs på jogg. Forumet känns väldigt seriöst och ger inte mycket utrymme för mer livliga och vardagliga diskussioner, som vi har haft här genom åren. Registreringen verkar dock helt OK, nu när jag har kommit in i det lite...27/12/2019Gott Nytt År! Lycka till under ditt träningsår 2020 med tillhörande utmaningar, och tack för all glädje och inspiration som du har spridit till oss här på funbeat!
28/12/2019Tack! 💖 Önskar dig och alla andra detsamma, ett gott nytt träningsår. Where ever you are! 💖
29/12/2019