A FunBeat user

To view this person's training diary and profile, you must sign in to FunBeat.

En racercykelnewbies dagbok del 11 - vad jag inte vill höra under lopp

Snart dags för lopp igen, simning denna gång. (Inlägget kanske borde heta En crawlnewbies dagbok del 1 ?) Efter ett par lopp med i mina öron mysko hejarop så börjar jag än mer känna att jag inte vill berätta för någon om lopp eller bjuda in som åskådare.

* "Det är bara en mil kvar!" eller "det är bara till rondellen där borta" (Vaddå fu**ing bara?? Finns inga "bara". Jag hatar ordet bara. Visst... har man cyklat 29 mil så är en mil bara men det är också den tröttaste milen och då är det inte bara. Rondellen ligger till höger, vägen går åt vänster, vi har inte en jä**a aning om hur långt det är kvar!)

* "Du behöver lära dig att stå och cykla" (Ja, det kanske jag måste men inte under ett lopp!)

* "bättre armtag!" (Jag är trött, tekniken blir sämre då!)

Jag behöver få vara i min bubbla. Få höra "bra jobbat, kämpa på." "Du fixar det här" "en (liten) bit till och du är i mål". Höra att jag inte gör något bra nog/behöver förbättra något är motivationssänkande för mig, det gör mig också ledsen. Kom gärna med befogad kritik/förbättringspunkter men inte under ett lopp utan några dagar/nån vecka efteråt. Låt mig få njuta av min bedrift! Jag klarade det och kom i mål. Låt mig njuta av det.

2019-06-19 07:53.


Comments to the blog posting


30 mil på cykel är grymt bra. Grattis till prestationen och njut av det du har klarat!
23/06/2019Tack! Jag börjar förstå vad jag gjort men det är svårt att få ihop det i huvudet.
26/06/2019