A FunBeat user

To view this person's training diary and profile, you must sign in to FunBeat.

Träningsuppehåll

Kan inte riktigt minnas att jag haft ett så här långt uppehåll från konventionell träning på många år, utan att vara sjuk. Men det hanns bara inte med i en skidskyttefunktionärs vardag. Däremot har jag ägnat mig åt vardagsmotion - gått typ hela dagarna samt skottat en massa snö. Och - jag har varit utomhus från ca 9:30 till 19:00 varje dag. Gud, vilken skillnad det gör jämfört med att sitta inomhus och jobba hela dagarna. Jag blev liksom otroligt pigg och på samma gång behagligt trött. Fast jag ser tyvärr inte hur jag skulle kunna sköta mitt vanliga jobb utomhus, och jag vill inte byta. Men frisk luft är oslagbar. 

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte, men jag trodde att jag skulle jobba som funktionär hela dagarna plus att umgås med min kompis, plus att jobba, plus att åka skidor. Nä, den satsningen höll inte riktigt.

2019-03-13 20:56.


Comments to the blog posting


Men åh, vad roligt. Hur länge är du kvar? Jag gör mitt bästa på övertalning för att åka och se stafetterna på lördag. Får se hur jag lyckas. Såna träningsuppehåll känns ju helt berättigade.
13/03/2019Jag kom hem i måndags tyvärr. Dagen innan VM-guldet typ. Ja, jobba på med övertalningen! Klart ni ska åka. :-)
13/03/2019Så härligt!
13/03/2019Man underskattar lätt hur mycket jobb något är, och hur mycket det tröttar, men det låter som det var väldigt kul!
14/03/2019Låter som ett heltids grovarbetarjobb. Så kul det måste ha varit att få vara en pusselbit i ett sådant evenemang!
14/03/2019Awsome! Verkligen roligt, kan jag tänka mig, att få ha varit med och bidragit under ett skidskytte-VM!
14/03/2019