A FunBeat user

To view this person's training diary and profile, you must sign in to FunBeat.

Vårsol, videkissar och onda fötter

Flödande vårvintersol lockar ut mig på en en stavgångstur. Tyvärr har jag fått mer besvär under högerfoten fram med domningar och smärta i tå nummer tre och fyra. Känns i princip varje gång jag sätter ner foten, men mer om jag tar i och skjuter ifrån, som vid en rask gång. Så jag går lugnt och försiktigt...... De nya fotbäddarna jag nämnde i förra inlägget har jag övergivit och återgått till mina gamla. Har också bokat en läkartid, kan kanske få vissa saker uteslutna som orsak till mina besvär i alla fall. 

Får "peppa" mig med att det snart blir vår och att jag kan ta fram cykeln (förbereder mig med spinning, jo det är faktiskt helt okej träning!) och fortsätta med stärkande fotgymnastik och hoppas på läkning av den ömma nerven under foten!

2019-03-10 11:57.


Comments to the blog posting


Åh, tråkigt Iréne! Jag hoppas du ska få hjälp att hitta en lösning snart så du slipper smärtan.

11/03/2019Kan rekommendera MBT-skor vid smärta i framfoten! De gör att man "rullar" och inte skjuter ifrån så mycket med tårna.
17/03/2019Tack för tipset Lena!
17/03/2019Låter som Mortons neurom. Uppstår när musklerna i fotryggen blir försvagade och foten blir plattare och en nerv kommer i kläm.
08/04/2019Ja, håller med. Jag har/har haft Mortons på båda fötterna. Har inlägg med främre pelott som hjälper bra. Men ena foten blev jag tvungen att operera. Inlägg i kombination med MBT-skor avlastar bra!
09/04/2019