A FunBeat user

To view this person's training diary and profile, you must sign in to FunBeat.

Backar som aldrig tar slut

”Inte så fort, vi förstår inte vad ni säger. Och inte båda på en gång.”Ni vet hur det går på julafton när Piff och Puff får en tillsägelse för att de är obegripliga. De kliver rakt in i landskapet, slutar pladdra och visar oss i stället hur det gick till när de klädde granen och retade Pluto. Mycket pedagogiskt. Uttrycket ”show, don’t tell” har Farornas Konung tagit fasta på.

Häromdagen visade han mig en film från England. Han säger att jag har fått ett eget konto på Netflix för att jag ska kunna hålla reda på de serier jag vill följa, men i själva verket är det för att vi ska använda mitt konto och inte hans när han vill se en fånig film, typ Borat, så att algoritmerna inte ska påverka Netflix bild av honom och så att han ska få fortsätta få fram förslag på smarta filmer, alltmedan jag sitter med Svarte Petter och föreslås titta på Alltför dum och Fördummande.  Men ibland blixtrar han till och letar fram något som är spännande för oss båda, som Youtubefilmen om Old man of Coniston. Nu handlar den inte om vare sig farsan eller en gubbe utan om en kulle som är typ 803 meter hög. Och den ska vi springa uppför.

Jo, vi har bokat vårens fellrunningresa till England och det ska verkligen bli jättekul. Sällskap av vänner får vi också. Men eftersom jag nu har utvecklats till en äkta fellrunner, en Goyt Valley Strider, så har Faran planerat en del längre lopp åt oss. Fara å färde, liksom!

Fortsättning följer på: https://baddaren.wordpress.com/2018/12/29/backar-s...

2018-12-29 14:26.


Comments to the blog posting


Jag tänker inte ens titta på den där filmen ;-) Träna backe är i mitt tycke det tråkigaste som finns... men springa utför är skitkul! Kan iofs bero på att jag vågar släppa på då och därigenom kan passera rätt många medtävlande om det sker på tävling :-D
29/12/2018Jag gillar faktiskt backträning eftersom det är så konkret, och kör man i slalombacke får man ju vila lite efter några minuter. Sen blir jag ofta lite för ivrig och måste slå av på takten, vilket är lite dumt. Tyvärr har jag tappat mycket utförsteknik så det måste jag öva på - men då gäller det att komma uppför backen först :)
29/12/2018