Caroline Hammaräng

Januari

Klättrat upp, rasat ner, klättrat upp, rasat ner. I två eller tre omgångar, vet inte så noga faktiskt. Som en djup grop, som är grävd mer som en brunn. Långt däruppe finns ljuset. Klättrar, kravlar, kasar. Så trött. Lyckas nästan häva överkroppen över kanten. Slinter. Faller. Kletat och kladdat i gyttjan därnere. Till slut la jag mig och sov i det. Fanns ju ändå ingen mening i att hålla på på det där viset. Och nu sitter jag här och fattar inte hur det har hänt och inte heller varför jag måste så långt ner för att kunna resa mig igen. Det kostar på.

Började dagen idag med kaffe och banan, testade sedan på att tvätta ansiktet och håret. Det kanske man skulle göra lite oftare :-/. Därefter gröten med proteinpulver.

Vaxning klockan nio. Gjorde det i Lund denna gång. Har inte varit där på ett tag och kände inte igen hon som tog emot mig, det var samma hudterapeut som jag träffat där alla år tidigare. Kortare hår och blondin och ännu längre i sin viktresa nu. Ritsch ratsch. Undan gick det och vaknade gjorde jag. Köpte två Trisslotter och åkte hem. Gjorde en grön drink på ½ rivet äpple, finriven ingefära, två matskedar hampaprotein och vatten. Mådde lite illa. Fattar inte att jag börjat göra det av den, förutom att den inte alltid är så god. Proteinpulvret är inte för gammalt, jag har kollat.

Fixade räkningarna. Skrev handlelista och den blev lång. Torkade ur i kylskåpet. Ser inte äckligt ut där nu i alla fall. Lunch; ris med wokgrönsaker och två ägg.  

Storhandlade. Sedan fika; SIA-glass’ frozen yoghurt och en påse blandade salta nötter som Ola Lauritzson tydligen låg bakom, då måste dom ju varit väl sammansatta. Hursomhelst gott med det salta till yoghurtsmaken (jordgubb). Och lite vit Chardonnay. Började tvätta. Tittade på systrarna Helgesson. Sen städade jag. Köket och sovrummet. Noga.

Gjort hemmapedikyr, lagt en ansiktsmask, tittar på Mammas pojkar och har en stor kopp te på gång.

Fyra sjukdagar blev det.

19 timmar och 21 minuter i tränad tid. Förra året var det tre timmar i januari.

2015-01-31 21:55.


Comments to the blog posting


Hej!
Läsvärt, tack. Jag har också för vana att kräla i svart lera under vinterhalvåret.
Beträffande bilder: jag har stora problem att infoga bilder här överhuvudtaget!
01/02/2015OK, jag brukar inte ha problem med just det så blev xtra frustrerad..
Kram!
01/02/2015Antingen är de för stora eller så lägger de sig på sidan. Väldigt frustrerande!
Kram!!
01/02/2015