Caroline Hammaräng

2013

Att det ska vara så svårt att komma ihåg! Jag har liksom inte tid att läsa igenom ett års dagboksanteckningar. Men med hjälp av bloggen, papperskalendern och mina foton ska jag försöka mig på en sammanfattning:
Januari
Gjorde en gastroscopi som visade att mitt magmunsbråck finns kvar. Troligen livslång medicinering, men det bästa är att den (nästan alltid) hjälper.
Andra (eller tredje om man räknar den för 5-6 år sedan) dejten med älsklingen. Vi fikade på EspressoHouse. Liksom på dejten före det...
Februari
Ett fredagsmys blev ett väldigt bra mys som kommer att räknas som vår ettårsdag.
Mars
Födelsedag som firades med löpning och med att bli gratulerad av jobbet och älsklingen.
Gick med i FunBeat.
April
En månad som fylldes av förberedelser inför mitt livs första ultralopp.
Maj
Lidingö Runner's Ultra. Say no more...
Firade en sjuksköterskas möhippa med jobb och blev av med min väska innehållande lite av varje på tåget.
Började arbetsträna
Juni
Fick ny läkare på psykiatrin.
Juli
Älsklingen hade semester, jag jobbade.
Augusti
Träning och matlagning...inte mycket annat som hände.
September
Hade en veckas semester som jag fyllde med träning, klippning för första gången på flera år, chiropraktorbesök, fotvård, terapi, shopping, trädgårdsarbete.
Kristian Gidlund gick bort. Den natten grät jag som ett barn, sedan gick jag den dryga halvmilen hem till älsklingen.
Oktober
Upplevde och genomförde Sörmland Ultramaraton i den vackraste naturen och det vackraste höstvädret. Fick äntligen träffa en FunBeat-vän IRL.
November
Sprang LundRunt, jättejobbigt och jätteroligt.
December
Jag blir vårdplaneringsansvarig i Rehabgruppen.
Friskskrev mig en vecka innan sjukskrivningen gick ut.
Firade en förkyld jul hos systeryster, träffade hennes man, hennes barn och föräldrarna. Åkte sedan hem och spenderade fem dagar på soffan..

Idag blir det "bara" jag och älsklingen. Det blir macklunch och öl följt av ishockey (junior-VM). Sen ska jag baka äpplekaka och försöka göra fläskfilé med grönpepparsås och klyftpotatis. Vin och bubbel. Riktig fest alltså.

2014 då? Ångest blandas med glädje och spänning. För mig är nyårslöften dömda att misslyckas. Jag sätter istället upp mål för det kommande året. Målen ska göra att jag antingen växer som person eller lär känna mig själv bättre utifrån olika perspektiv; ibland mentalt och ibland fysiskt, eller rent av både och.
Målen kommer att kompletteras efter hand:
Uthärda simskola åtminstone en termin.
Ordna någon form av 40-årsfirande.
Spara ihop till kostrådgivarutbildningen och eventuellt påbörja den.
Köpa en träningscykel (ej motionscykel) på Blocket.
Och så vill jag ju vara den bästa Caroline som jag bara kan vara! Hon finns ju där, men har så svårt att hitta fram under all skit!

Kan inte förneka mig utan måste avsluta med bakbilder (förnekar mig som sagt inte...). Gårdagens pepparkakslimpa och dagens misslyckade (men i slutänden skitgoda och alltså ändå ganska lyckade) energikakor. Hade bara två äggvitor kvar, så smeten blev helt kletig, mixern kunde inte ens röra runt den. Liite trixigt att få ner den på plåten....

Med detta vill jag önska er alla ett
Gott Slut & ett Underbart Nytt År!!!!


2013-12-31 12:13.


Comments to the blog posting


Du har verkligen varit med om en berg -och dalbana 2013! Härligt att läsa (som vanligt) och lycka till med att vara den du vill vara! ;)
04/01/2014Tack!!! Du är bäst!
Kram
04/01/2014