Caroline Hammaräng

Vilken soppa.

Palsternackssoppa med champinjonfräs. Kycklingbitar för proteinet. Vildris som reserv. I fredags blev det äpplekompott med lime och honung, idag blev det även nya proteinbars, denna gången utan den där teskeden vaniljsocker. Det räcker så bra med Agavesirap och honung. Äggen var en dag gamla och en del av vitorna var GRÖNA. Det är väl inte rötmånad nu?! Hoppas jag lyckades hälla ut alla.

SUM-förberedelserna känns också som en jävla soppa. Speciellt efter dagens pass, låt vara att jag inte ska cykla fem mil. Mina långpass (bestående av enbart löpning alltså) kommer att kunna räknas på ena handens fingrar. Vasaloppet klarar man på att vara allmänt vältränad, men som motionär kan man "vila" på ett annat sätt vid skidåkning, jämfört med vid löpning. repen på SUM dras först vid 39 km/6 timmar. Det innebär att man bör hålla en kilometertid på nio minuter. Bah! Tänker ni kanske. Men jag våndas.

Ändå har jag ordnat coachning i världsklass och bokat lyxhotell. Men faktiskt, jag fegar hellre ur än att jag gör mitt livs första DNF.

Dagen kröntes med en punktering på bakdäcket.
2013-09-15 21:35.


Comments to the blog posting


MUMS! Ser riktigt gott ut :)
15/09/2013Det var det!
15/09/2013Du fixar, jag hejar på dig !
18/09/2013